Дискусионна среща „Криптовалутни правни въпроси“ (организирана от POYPE)

Правни новини и анализи от www.Advocati.org  

(09.01.2019) Екипът на www.Advocati.org има удоволствието да ви покани на Дискусионна среща „Криптовалутни правни въпроси“, която ще се проведе в рамките на събитието Sofia Bitcoin Cash Meetup (на 23.01.2019 г. от 19:00 ч. в гр. София, ул. Искър №4, споделено пространство SOHO). Домакин на събитието е стартъп компанията POYPE, която развива дейностите си в областта на Blockchain технологиите и разплащанията чрез криптовалута (включително първия Криптомат за Bitcoin Cash в България).

В рамките на събитието ще бъдат показани презентации относно спецификите на криптовалутата Bitcoin Cash и нейното успешно внедряване в редица бизнес инициативи, включително такива от гр. София. Специален акцент на събитието е неформалната networking социализация и възможността специалисти, потребители и приятели да поставят въпроси, да обменят мисли и да споделят идеи.

Като първа (и може би все още единствена) адвокатска кантора в България, официално насърчаваща и приемаща криптовалутни разплащания, сме поканени да представим някои от практическите въпроси и проблеми на Bitcoin Cash и останалите криптовалути алтернативи на т.нар. фиатни пари (национални валути, зависими от съответните централни банки, правителства и финансови регулации).

Не се нуждаете от никаква предварителна техническа подготовка – достатъчно е да донесете вашия „умен“ телефон и доброто си настроение, и да се убедите, че всичко е „на един click / tap от вас“. Поради мултинационалната аудитория част от изказванията и презентациите ще бъдат на английски език, като при необходимост ще има и частичен превод.

Очакваме ви!


Последни позиции:

§ Дискусионна среща „Криптовалутни правни въпроси“ (организирана от POYPE)

§ Проектът за Конституция на ГЕРБ – стъпка към налагането на авторитарна власт

§ Не президентът, а Министерският съвет е отговорен за НСО и за „Догансараите“

§ Да си купиш здравна грижа с приоритет – Хипократовата клетва допуска ли това?

§ Перник вòда нема, мъка е голема * – посегателство от най-значим законов мащаб

§ Плосък фарс с основния свидетел Ваклин и прокурорите Цацаров, Шишкова и Гешев

§ Вероятен бъдещ Главен прокурор отрича фундаментите на съвременната демокрация