Кои сме ние и защо сме в internet?

Нашият екип от юристи и специалисти по електронна комуникация работи в областта на internet-технологиите, проектите с идеални цели и развиването на информационно общество. Оказваме правно съдействие в области като авторско, дружествено, информационно, договорно право и отношения; вещно, административно, трудово, семейно право и други. Осъществяваме юридическо консултиране на проекти. Изграждаме системи за вътрешна фирмена документация, за информационна и организационна сигурност, за моделиране на бизнес-процеси. Осъществяваме процесуално представителство пред съдебни, арбитражни и административни органи. Представляваме наши доверители при воденето на преговори.

За нас: Мрежа от специалисти, Информационни технологии; www.Advocati.org; Сигурност и яснота, Цялостно правно съдействие

Тъй като възможностите на internet постоянно се развиват и България е част от този процес, се стараем да се възползваме от всички преимущества на електронната комуникация и да предложим най-съвременни адвокатски услуги. Надяваме се тази цел да бъде постигната и чрез поддържаното от нас електронно юридическо пространство. В случай, че се нуждаете от правно съдействие или просто сме ви провокирали с нещо, чувствайте се поканени да се свържете с нас!


Можете да ни потърсите за online-консултация, също по e-mail или персонално на предложените телефони. Ако предпочитате, можем да ви приемем в нашата кантора на няколко крачки от Съдебната палата в столицата. Повече информация за начина, по който работим, можете да видите в нашите Общи условия.


За връзка с нас:
  Вижте на картата...